Nieuws 2017

Verslag Spa 6H 2017
Verslag Spa 6H  De laatste race op Spa Francorchamps met de spectaculaire 6 uurs race en de races van de Masters Series blijven altijd een mooie uitdaging.. Lees meer »

Aankondiging Spa 6H/ Masters races
Aankondiging Spa 6H/ Masters races Met amper afgekoelde motoren van de raceauto’s is het DHG Team direct na Goodwood vertrokken richting Spa Francor.. Lees meer »

Verslag Goodwood Revival
Verslag Goodwood Revival Linksom of rechtsom, op Revival kan het alle kanten opgaan wat ook dit jaar weer het geval was. Hoogtepunt blijft de RAC TT Trophy met.. Lees meer »

Aankondiging Goodwood Revival
Aankondiging Goodwood Revival Goodwood Revival stiekem het hoogtepunt van het raceseizoen 2017, ditmaal heeft David Hart de eer zijn AC Cobra te delen met zijn.. Lees meer »

Verslag Historische Grand Prix 2017
Verslag Historische Grand Prix Zandvoort  Een van de hoogte punten blijft voor het DHG Team de race op eigen grondgebied de Historische Grand Prix en toch.. Lees meer »

Aankondiging Historische Grand Prix Zandvoort
Aankondiging Historische Grand Prix Zandvoort Met de slogan “The Boy’s are back in town” begint het raceweekend voor het team van David Hart... Lees meer »

Verslag testdag Goodwood 2017
Verslag testdag Goodwood 2017 Het DHG Team was afgelopen maandag druk in de weer om de auto’s te testen voor Goodwood Revival volgende maand. De twee au.. Lees meer »

Verslag Silverstone Classic
Verslag Silverstone Classic Deze keer konden we wel deelnemen aan de Silverstone Classic Race die normaal midden in de vakantie van teameigenaar David Hart val.. Lees meer »

Aankondiging Silverstone Classic
Aankondiging Silverstone Classic Aankomend weekend treedt het DHG Team aan op Silverstone voor een bijzonder raceweekend in de UK, met meer dan 500 deelnemende.. Lees meer »

Verslag Monza 2017
Verslag Monza 2017 Het circuit van Monza blijft een uitdaging voor man en machine onder warme omstandigheden met de lange rechte stukken. Voor de heren Da.. Lees meer »

Verslag testdag Circuit Park Zandvoort
Verslag testdag Circuit Park Zandvoort. Gisteravond was het DHG Team te gast op het Circuit om een deel van de raceauto’s te testen voor de komende races.. Lees meer »

Verslag Dijon
Dijon 2017 Het DHG Team voelt zich altijd goed op het heuvelachtige en bochtige circuit van Dijon waar David en Olivier de Cobra delen voor de twee uurs race e.. Lees meer »

Olivier steelt de show in Spanje, David en Nicky doen goede zaken.
Op vrijdag begonnen de heren van het DHG team aan hun vrije training om de drie auto’s, de Cobra, Mustang en Lola klaar op te warmen voor het raceweekend... Lees meer »

DHG Racing naar Barcelona
DHG Racing naar Barcelona Het DHG race team zal dit weekend zijn tweede race rijden op het F1 circuit te Barcelona waar Max Verstappen vorig jaar zijn eerste o.. Lees meer »

David Hart doet goede zaken, Olivier excelleert en steelt de show.
David Hart doet goede zaken, Olivier excelleert en steelt de show. De Members Meeting lijkt tegenwoordig steeds meer op het Goodwood Revival weekend met zoveel.. Lees meer »

Aankondiging 75 Members Meeting
Aankondiging 75 Members Meeting Een frisse start van het seizoen voor de nu al weer 75ste editie van de Members Meeting op het Engelse Goodwood 18-19 Maar.. Lees meer »

Verslag van Final 4 WEK race
Verslag van Final 4 WEK race Eind goed, al goed voor DHG racing op circuit Zandvoort. Na het sterke optreden van David en Olivier Hart tijdens de afgelopen ra.. Lees meer »

Aankondiging Final 4 Winter Endurance Kampioenschap
Aankondiging Final 4 Winter Endurance Kampioenschap Op zaterdag 4 maart zal op Circuit Park Zandvoort de Final 4 worden verreden. De vier-uurs race is de final.. Lees meer »

Verslag Nieuwjaarsrace Zandvoort
Verslag Nieuwjaarsrace Zandvoort. IJzersterk optreden van DHG Racing tijdens Nieuwjaarsrace op circuit Zandvoort. Dat David en Olivier Hart alle “tools&.. Lees meer »

Aankondiging Nieuwjaarsrace
Nieuwjaarsrace Een “frisse” start van het nieuwe jaar voor David en Olivier Hart met de nieuwjaarsrace op zaterdag 7 januari a.s.. De beide heren .. Lees meer »

 

NIEUWSARCHIEF:

Nieuwsarchief 2016 »
Nieuwsarchief 2015 »
Nieuwsarchief 2014 »
Nieuwsarchief 2013 »
Nieuwsarchief 2012 »
Nieuwsarchief 2011 »
Nieuwsarchief 2010 - 2007 »