Aankondiging Spa 6H Race

September 13, 2018

Met de zeer goede resultaten van Zandvoort en Goodwood Revival in onze achterzak reist het DHG race team na slechts enkele dagen richting Spa-Francorchamps.

Voor de eerste keer sinds jaren laat DHG de Cobra thuis voor de 6H race en zal de plaats worden ingenomen door de Ford GT40, bestuurd door David en Olivier Hart met als derde rijder Nicky Pastorelli. Buiten de 6H race zullen we ook deelnemen aan de Gentleman drivers race met de Cobra, U2TC race met de Alfa GTA en natuurlijk ook met de Lola T70 MK3B in de Fia hist.Sports car race die David met Nicky Pastorelli zal delen. Een uitdagend weekend die hopelijk onder goede weersomstandigheden verreden zullen worden in de Belgische Ardennen.

Natuurlijk houden wij u via social media op de hoogte van de resultaten gedurende dit weekend.

Laatste Nieuws


Aankondiging Spa 6H RaceL


Verslag Goodwood Revival 2018L


Aankondiging Goodwood Revival 2018L


Archief

OVER DHG Racing


De DHG Racing site is in het leven geroepen om alle race- en sponsor activiteiten van DHG (David Hart Group) aan het publiek te tonen. David Hart is naast vastgoedontwikkelaar en belegger ook coureur met jarenlange ervaring in uiteenlopende raceklasses. Middels deze site kunt u op de hoogte blijven van de laatste resultaten en ontwikkelingen.

OVER DHG Racing


De DHG Racing site is in het leven geroepen om alle race- en sponsor activiteiten van DHG (David Hart Group) aan het publiek te tonen. David Hart is naast vastgoedontwikkelaar en belegger ook coureur met jarenlange ervaring in uiteenlopende raceklasses. Middels deze site kunt u op de hoogte blijven van de laatste resultaten en ontwikkelingen.