Aankondiging Silverstone Classic

July 19, 2018

Aankomend weekend treedt het DHG Team aan op Silverstone voor een bijzonder raceweekend in de UK, met meer dan 600 deelnemende auto’s en bijna 110.000 toeschouwers.

Het F1 circuit met zijn snelle bochten is een mooie uitdaging iets waar de heren Hart vol van zullen gaan genieten.

Het DHG Team zal starten met de AC Cobra Daytona die bestuurd wordt door David en Olivier voor de 50 min race op zaterdag eind vd dag.

David en Olivier zullen de Lister Jaguar delen een primeur, een auto die zich natuurlijk helemaal thuis voelt op dit Engelse circuit. David zal de Lola T70 alleen besturen wat we wel aan hem kunnen overlaten.

Genoeg om naar uit te kijken dit weekend voor coureur en toeschouwer, wij houden jullie via social media weer op de hoogte.

Laatste Nieuws


Aankondiging Silverstone ClassicL


Verslag Le Mans Classic 2018L


Rendez vous @ Le Mans Classic 2018L


Archief

OVER DHG Racing


De DHG Racing site is in het leven geroepen om alle race- en sponsor activiteiten van DHG (David Hart Group) aan het publiek te tonen. David Hart is naast vastgoedontwikkelaar en belegger ook coureur met jarenlange ervaring in uiteenlopende raceklasses. Middels deze site kunt u op de hoogte blijven van de laatste resultaten en ontwikkelingen.

OVER DHG Racing


De DHG Racing site is in het leven geroepen om alle race- en sponsor activiteiten van DHG (David Hart Group) aan het publiek te tonen. David Hart is naast vastgoedontwikkelaar en belegger ook coureur met jarenlange ervaring in uiteenlopende raceklasses. Middels deze site kunt u op de hoogte blijven van de laatste resultaten en ontwikkelingen.